Борисов смени джипката с "Шкода"

1
По-тесничка е, ама с джипа много ги дразнех, започна да се обяснява лидерът на ГЕРБ на кмет
По-тесничка е, ама с джипа много ги дразнех, започна да се обяснява лидерът на ГЕРБ на кмет

"По-тесничка е, ама с джипа много ги дразнех", започна да се обяснява лидерът на ГЕРБ на кмет

"Направиха ни лесна мишена в знак на благодарност за хиляди успешни акции", коментира от Шкодата Борисов решението да се махне охраната на НСО на главния прокурор, бившите премиери и председатели на НС.

Бившият премиер Бойко Борисов отново се включи на живо във фейсбук от возилото. Той обаче не бе в джипа, с който го правеше преди, а с "Шкода".

"По-тесничка е, ама с джипа много ги дразнех", каза той докато караше по ремонтиран, но непуснат участък от автомагистрала "Хемус".

Той посочи колко добре е свършена работата по негово време. "Вижте каква красота. Всичко това го направихме. Сега са оставили 5-6 работника, колкото да се вижда, че се работи. Но няма една машина. Вместо българите да го карат и да го ползват, една леличка обяснява кое е на Апи, кое на кого е. Това е икономическия растеж, модела Радев. Абсолютно готово е, но само да не кажат, че е направено от нас. Щеше да е готова до Търново вече "Хемус". Дори са готови да го взривят, само да не кажат, че ние сме го направили", каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари