Не чукайте, ако видите секснейката да се клати!

0
В Дания пуснаха линейка за секс!
В Дания пуснаха линейка за секс!

Линейка, купена втора ръка, стана най-безопасното място за секс в Копенхаген, съобщи в духа на британския хумор ВВС, цитирани от Марица.

Това е мястото, където секс работниците от датската столица се срещат със своите клиенти. Идеята е на датския социален предприемач Михаел Олдберг Олсен. Той смята, че така ще се премахне опасността от сексуални престъпления.

На въпроса, какво точно става в линейката, той отговаря съвсем кратко: "Секс". Возилото веднага получи прозвището си "Секснейка". Отвътре тя е като всяка друга, с тази разлика, че е изпразнена от ненужната апаратура за спешна помощ. Социалните секс работници водят зажаднелите за ласки тук. Отвън остават да пазят доброволци, които се ослушват да не би нещата в секснейката да станат грозни.

"Секс работниците в Дания са под заплаха в 45% от случаите, но тук, рискът за тях е само 3%", казва Михаел. Чудото на социалната помощ е станало възможно само защото от 1999 година проституцията в Дания е легална. Преди това имало подобни подвижни бардаци, но те изпълнявали социалните си функции съвсем незаконно.

В линейката има кърпички за бърсане след края на социалната процедура. На отчаяните за ласки се предлагат и три опции за презервативи, лубриканти и дори допълнително отопление за линейката, което става с външен генератор.

"Клиентите ни са наши съседи и приятели. Аз ги слушам внимателно и запомням от какво имат нужда. Те ми казаха, че по време на социалната процедура често ги болят колената. Затова обзаведохме Секснейката с това", казва Михаел и показва оцветена в цветовете на дъгата мека подложка.

Социалната услуга започнала през ноември миналата година. Михаел не бил сигурен, че ще проработи. Досега е използвана 45 пъти и клиентите се множат. По време на извършването на сексуалният акт пред секснейката се слага табела: "Не чукайте, ако видите, че возилото се клати".

Подобна линейка бе пусната през 90те години в Германия. Там обаче не се предлагаха секс услуги, а се помагаше на хора в тежка хероинова зависимост да се надрусат.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари