НДК пуска собствена система за онлайн продажба на билети

0
Зрителите ще могат дистанционно да запазват билет, който до определен срок ще получат на касите на Билетен център-НДК или чрез куриер
Зрителите ще могат дистанционно да запазват билет, който до определен срок ще получат на касите на Билетен център-НДК или чрез куриер Снимка: БГНЕС

Националният дворец на културата внедрява собствена система за онлайн продажба на билети.

Тя ще се осъществява през сайта ndk.bg чрез бутона "купи билет" и ще обслужва всички събития от календара на НДК, съобщиха от Двореца.

Пускането на системата за онлайн продажба ще се реализира на два етапа.

В момента на страницата ndk.bg могат да се купят онлайн билети за събитията в зала 1. В следващия месец това ще е възможно и за всички останали пространства на НДК, сред които Театър Азарян, ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс, кино "Люмиер Лидл".

На първия етап от внедряването системата ще функционира като система за онлайн резервации. Така зрителите ще могат дистанционно да запазват билет, който до определен срок ще получат на касите на Билетен център-НДК или чрез куриер. На следващия етап от внедряването системата за онлайн резервации ще се трансформира в система за директни онлайн продажби.

По този начин Национален дворец на културата подобрява предлаганите услуги на публиката и се обръща специално към активната млада аудитория, отбелязват от мениджмънта на Двореца.

Едно от първите събития, продуцирани от НДК, за които има вече онлайн резервация на билети, е Киномания. На сайта на НДК и през сайта kinomania.bg могат да се запазват билети за някои от хитовите заглавия от филмовата панорама. Интернет платформата ще започне да функционира и за всички кина от програмата на Киномания - "Люмиер Лидл", зала 1, "Дом на киното", "Одеон", "Културен център G 8", "Euro Cinema" и "Френски институт".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари