Назначиха Димитър Главчев за външен министър

1
Има и нов министър на земеделието
Има и нов министър на земеделието Снимка: БГНЕС

Има и нов министър на земеделието

След разговор със служебния министър-председател и постъпили предложения от негова страна на основание чл. 99 ал. 5 на Конституцията държавният глава Румен Радев назначи Димитър Главчев и за служебен министър на външните работи, а Георги Тахов - за служебен министър на земеделието и храните, предава NOVA.

Със същия указ държавният глава освобождава Стефан Димитров от длъжността служебен министър на външните работи, а Кирил Вътев - от длъжността служебен министър на земеделието и храните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Гражданка
    С цялото ми ,,уважение"- как ще имаш дипломатическа компетенция ?Та това се учи доста години.Пък от счетоводител па бил той и експерт да станеш министър председател, а и външен министър ,то значи че самочувствието ти надвишава Еверест.
  • 8
    2
    Heiheiheu
    Какво ни пускат от въздуха,че всички се сдухаха??? Такова нещо до сега не се е случвало! Тия дето са завладяли държавата се осраха и замириса яко!!! ХОРА,ЧАКАЙТЕ "ЧЕСТНИ ИЗБОРИ"!!!!
  • 5
    1
    русенец
    Честито, Мите, ще пътуваш!:) И да пращаш картички на Денков, ей!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари