Асен Василев: Г-н Румен Радев не е в час с политическите процеси в страната

5
Финансовият министър коментира упреците на държавния глава, че "сглобката са се стиснали здраво в името на оцеляването"
Финансовият министър коментира упреците на държавния глава, че "сглобката са се стиснали здраво в името на оцеляването" Видео: БНР

Финансовият министър коментира упреците на държавния глава, че "сглобката са се стиснали здраво в името на оцеляването"

"Президентът Румен Радев "не е в час с политическите процеси в страната", заяви финансовият министър Асен Василев, който бе помолен да коментира упреците на държавния глава, че "сглобката си нямат доверие, но са се стиснали здраво в името на оцеляването".

"Г-н Радев не е в час с политическите процеси в страната. Ако сте наблюдавали последните две седмици, ще видите, че имаше доста голямо напрежение между партиите и всяка партия се бори за нейния електорат и начина, по който вижда движението на страната напред. Единственото общо, което видяхме, е че гледаме към това да имаме една нормална европейска държава в България, а не да гледаме на Изток към Москва".

Това заяви Асен Василев, който припомни, че на балотажа вчера "Продължаваме промяната - Демократична България" са отбелязали победи в няколко ключови града, включително и в София. Според него това е ясна заявка, че хората в тези градове искат "да променят досегашния си модел на управление", предава БНР.

Асен Василев ръководи днес извънредното заседание на кабинета, на което се обсъжда пакетът с промени в данъчните закони. Премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел са на посещение в Държавата Израел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Възмутен
    Възмутен съм от наглостта на това същество. Кара ме за първи път да пиша нещо в подкрепа на целеночорапестия президент. Наистина е прав, че няма основание за освобождаване на шефа на ДАНС. Нещо повече, действията на ДАНС - неговия председател и заместник председател са в стриктно изпълнение на член 3, ал. 1, т. 1, т. 3 и т. 4 от Закона за Държавна агенция "Национална сигурност". Така, че още един автогол на ППДБ. Въбще тези говорят за върховенство на закона, а го нарушават или не го знаят. Кирчо наруши Конституцията и подписа декларация с невярно съдържание. От незнание на закона се оправдава. Кокорчо не ожа да гласува, защото имал регистрация в САЩ и не е променил регистрацията. Пак от незнание на закона. Сега пак от незнание на закона обвиняват шефа на ДАНС уж че са нарушили закона, но явно пак не знаят закона. Денков толкова дни не можа да разбере заплашван ли е министър от неговото правителство и кой го е заплашвал. Ако не е запашван - защо има назначена охрана и на него и на семейството му. След като Върховен административен съд изрично призна, че сертифицирането на машините е от некомпетентен орган и е нарушен закона, някой понесе ли отговорност за това. Този заместник министър наказан ли е, уволнен ли е? ГОСПОДА ОТ ППДБ - НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ЗА ВЪРХОВЕНСТВОТО ЗА ЗАКОНА. Действията и постъпките ви не го показват. Само голословни думи.
  • 0
    2
    123
    Изцъклен недоебан анален пор ! Нагъл до безобразие. Типично педерастка черта. Наглост, омраза и отмъстителност от това е изтъкан педерастът.
  • 3
    1
    Ама
    Ти пък въобще Неси в България защо не те допуснаха да гласуваш .на кой адрес се водиш на адрес на Американското консулство .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари