Народен цирк, зрелища и зрелища

1
"Като знам колко са "загрижени" политиците за народа си, особено в България, си мисля, че има нещо дълбоко нередно в цялата тази история. Обикновен здрав разум", пише Елена Гунчева
"Като знам колко са "загрижени" политиците за народа си, особено в България, си мисля, че има нещо дълбоко нередно в цялата тази история. Обикновен здрав разум", пише Елена Гунчева Снимка: БТА

БоцнАха ги! Интересно ми е защо при толкова задължителни ваксини в имунизационния календар трябва да се прави подобен пошъл цирк

Някакси остава впечатлението, че на всяка цена трябва да ни пробутат ваксинирането срещу ковидясване. Идиотясването вече е налице. Циркът с доставката на ваксината /защо пък само на производителя на Виагра, това личен избор на Онуй заради някаква носталгия ли е/, е пълен, а несериозността на пренасянето и съхранението й говорят за тотален хаос.

От какво ще ни спасявате, бре? Хора умират всеки ден. Да, някои нямат късмета да оздравеят. Но това е с всяка една болест. Какво оръжие, каква война, кви ги плещи доктор Смърт?!?

А журналиститутките продължават да плещят простотии, не се били прегръщали с родителите и децата си, безплатна била ваксината /тоест, на харизано магаре страничните ефекти не се броят/....Е, аз пък бях над 130 дена по протести, на педя разстояние от хиляди други хора. И си прегръщам детето и близките си. А правилата на хигиената се учат първите седем години.

Безплатен обяд няма! Това го беше казала Маргарет Тачър и е напълно права. След като е безплатен, някой много скъпо ще плати за него. А като знам колко са "загрижени" политиците за народа си, особено в България, си мисля, че има нещо дълбоко нередно в цялата тази история. Обикновен здрав разум.

Когато една стока или лекарство се рекламира толкова напористо и толкова те убеждават, че само то ще ти спаси живота и по цял ден ти го показват и говорят за него, значи за ТЯХ е много важно ти да се впишеш в схемата. Въпросът е каква цена ние ще платим за цялото това упражнение. Не се и съмнявам, е точно ние ще платим цената, а страничните ефекти тепърва ще се видят.

Спестете ни цирка. Дебилите и без това ви слушат и ще се боцнат. Разумните няма да ги убедите. Това е. И НЕ ВИ ВЯРВАМ!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари