Отец Дирайр Хадавян разбуни духовете в Русе с коментара си за ваксините

13
"Аз не съм нито ваксър, нито анти ваксър. Никога не бих дал съвет на някого,да се ваксинира или не", заявява Дирайр Хадавян
"Аз не съм нито ваксър, нито анти ваксър. Никога не бих дал съвет на някого,да се ваксинира или не", заявява Дирайр Хадавян Снимка: Фейсбук, личен архив

Отец Дирайр Хадавян от Арменската апостолическа църква никога не се побирал в клишетата на обществото. Бунтар по дух, мислещ и различен човек, той и днес остава верен на себе си, въпреки вълната от коментари, която го заля в социалните мрежи

Ето какво написа арменският свещеник в своята страница във фейсбук по повод пандемията от коронавирус и ваксинацията:

"Скоро водих поредния малоумен спор относно ваксините. За пореден път съм смаян, как човек губи способността си да разсъждава,когато му се насажда страх,чрез масирана и целенасочена пропаганда. Така преди години си предавахме и "майчиното мляко", без да се замислим за моралните ценности които губим и последиците от това.

Отново бях наречен антиваксър, застрашаващ десетки животи и ми беше казано,че ако се разболея от корона, не трябва да имам право на безплатно лечение. Кухи лейки! Аз не съм нито ваксър, нито анти ваксър, нито олигофрен! Никога не бих дал съвет на някого,да се ваксинира или не.

Ако щете си набийте ваксини и по краката,че случайно ако стъпите в някой ковид ,да не прихванете! Не мога да разбера обаче, след като хора,с по три ваксини, пак се заразяват и разнасят болестта, защо за тях всичко трябва да е отворено, а за мен не?!

И при положение,че единствения проблем е,че тежко ще прекарам болестта или вероятно ще умра, трябва да представлявам такава заплаха! Или може би, пак ни разделят на послушни и дисиденти?! Ако наистина,само ваксинацията би сложила край на тази болест, защо не я направят задължителна? Аз почитам и спазвам закона. При подобни обстоятелства, пръв ще се ваксинирам!

Преподавателка не допускала неваксинирани студенти, да не заразят ректора на университета. Стига дупедавщина бе! Би трябвало висшето образование да предполага и разум! А относно лечението ми....години наред са ми съдирали кожата за здравни осигуровки, така, че отдавна съм си го платил, освен ако парите ми не са заминали за осигуряването на частни джобове."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари