Напоследък тя е най-мразеното момиче в интернет

0

Тя е на 17, дъщеря е на известния музикант Лайънъл Ричи и е новата половинка на Джъстин Бийбър.

Името ѝ е София Ричи - красив модел с просперираща кариера, която обаче се превръща в най-мразеното момиче в интернет през последните няколко дни.

Слуховете, че София е новата приятелка на Бийбър се носеха месеци наред, а впоследствие двамата започнаха да си качват снимка след снимка в социалната мрежа "Инстаграм".

Проблемът на повечето потребители обаче е фактът, че Бийбър е бившата половинка на Селена Гомес, с която се разделиха след поредица от негови изневери.

От една страна оттогава почитателите на певицата са изключително мними относно новите завоевания на Джъстин и не пропускат удобен момент да му покажат, че не го харесват вече. Oт друга - феновете на звездната двойка Гомез - Бийбър не могат да приемат, че любимците им могат да си намерят нови половинки, пише VESTI.

След вълна от лоши коментари под последната му снимка със София, дори Селена Гомез коментира ситуацията с думите:

„Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си. Те трябва да са специални и само за вас двамата. Не се сърди на феновете си. Те те обичат. Те бяха до теб преди всички други".

В отговор, Бийбър пък се опита да я обиди, като написа, че тя го е използвала, за да привлича внимание върху себе си, но Гомез не му остана длъжна и заяви:

„Забавно е как човек, който множество пъти е изневерявал, сочи с пръст хората, които прощават и го подкрепят. Не е чудно, че феновете са ядосани. Тъжно. Само любов". Малко по-късно певицата написа още: „Приключих тук. Имам много сладки писма от фенове да чета".

След което канадският изпълнител окончателно спря профила си в "Инстаграм".

А в профила на София последните снимки са със забрана за коментари.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари