Шайло Джоли-Пит се среща само с одобрени от майка ѝ момчета

1
16-годишната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли изкарва сама парите си
16-годишната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли изкарва сама парите си Снимка: Maurizio D'Avanzo/IPA/Shutterstock

16-годишната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли е много общителна

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло Джоли-Пит, се среща с момчета само ако са одобрени от майка ѝ. Вътрешен източник сподели пред „Life & Style“, че 16-годишното момиче "се интересува от срещи", но звездата от "Злодеида" трябва да "одобри" всеки ухажор за момичето си.

"Шайло е много общителна", добави източникът за звездното дете, цитиран от БГНЕС. "Тя определено вече не е малко дете. Сякаш е пораснала за една нощ."

Друг източник сподели пред „In Touch Weekly“, че Шайло изкарва сама парите си, въпреки че има едни от най-богатите родители в света. Вътрешният източник каза, че тийнейджърката е "съобразителна, когато става въпрос за финанси" и вече печели около "14 000 долара на седмица, като върши странична работа".

Шайло се занимава с танци, уроци и четене на книги, които да превърне впоследствие във филми", каза източникът и добави, че тийнейджърката е свързана и с филм, с който Анджелина е обвързана като асистент на продукцията.

"Предложени са ѝ изгодни участия като модел, които тя обмисля", отбеляза вътрешният източник. "Шайло казва, че моделството не е нейната стихия, но би използвала заплатата, за да финансира своите проекти в областта на танците, изкуството и киното."

"Шайло е типична 16-годишна девойка и изразява себе си по толкова много начини", добави източникът. "Основната ѝ любов в момента са танците и тя е наистина добра в тях."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Абе , смотльо,ходил ли си
    в чилище , учил ли си литература , чел ли си класиците ? Не се казва ХОЙ !
  • 1
    1
    Хой-Хой
    Извратеняци !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари