НАП прикани Левски: Плащайте си!

0
Надеждата за постъпления е, че ще има активизация по време на кампанията за закупуване на абонаментни карти и нови екипи
Надеждата за постъпления е, че ще има активизация по време на кампанията за закупуване на абонаментни карти и нови екипи Снимка: Startphoto.bg

Надеждата за приходи е, че ще има активизация по време на кампанията за закупуване на абонаментни карти и нови екипи

От Националната агенция по приходите са приканили Левски да започне по-активно да изчиства задълженията си. Информацията е предадена от „Мач Телеграф“, предаде 7DniSport.bg.

В момента постъпленията в касата на „сините“ са по-оскъдни поради липсата на футболни срещи, но надеждата е, че ще има мощна активизация по време на кампанията за закупуване на абонаментни карти и нови екипи.

От клуба на няколко пъти признаха, че не са сред най-изрядните платци към НАП, но очевидно това ще трябва да се промени, тъй като държавният орган е предупредил ръководните фактори на столичния гранд.

Това е неприятен удар за Левски, тъй като надеждата беше, че може да се преговаря за намаляване на месечната вноска, която към момента възлиза на 143 хиляди лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    daskal
    Пак му вдигат кокалите на Левски... Той си е платил всички задължения на 18 февруари 1873 г. А! Да не би да имат предвид "Левски"?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари