Феновете на ФК "Левски" дариха над 100 хиляди лева за броени часове

1
Дълговете на столичния клуб надхвърлят 11 милиона лева и Наско Сираков призова феновете да помогнат на клуба
Дълговете на столичния клуб надхвърлят 11 милиона лева и Наско Сираков призова феновете да помогнат на клуба Снимка: Facebook

Дълговете на столичния клуб надхвърлят 11 милиона лева и Наско Сираков призова феновете да помогнат на клуба

Феновете дариха на Левски над 100 хиляди лева само няколко часа след старта на кампанията за намаляване на клубните задължение към Националната агенция за приходите (НАП).

По специалната сметка за целеви дарения са постъпили точно 105 748,73 лева, съобщиха от управата на столичния клуб във фейсбук.

Дългът на ФК "Левски" към НАП надхвърля 11 милиона лева, което принуди ръководството да потърси помощ от привържениците.

"Синя" България започва поредния си поход! Само за няколко часа след обявяването ѝ, по банковата сметка за намаляване задълженията на клуба към НАП постъпиха стотици целеви дарения!

Към момента сумата надхвърля 100 000 лева.

Заедно в името на "Левски", написаха от Левски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Milen
    Е няма такава наглост от страна на отбора.Ходиха на лагер в Дубай.За данъци пари няма,ама лагера(почивката де) трябва да е на ниво.И кво стана...пак падат.Сега ще се лигавим...дайте пари,че пак ги изхарчихме.Не знам докога,феновете ще плащат хобито на една шепа хора,които се събират в събота да си поритат малко?rgntk
  • 2
    2
    Мунчо
    Това са 3 заплати и половина на Мъри.
  • 2
    1
    селянин
    дрън-дрън
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари