НАП и полицията подгониха продавачите на фалшиви фактури на "Илиянци"

1
Екипи от полицаи и данъчни инспектори се намират на две локации в района
Екипи от полицаи и данъчни инспектори се намират на две локации в района Снимка: МВР / архив

Екипи от полицаи и данъчни инспектори се намират на две локации в района

Националната агенция за приходите и Главна дирекция „Национална полиция“ провеждат съвместна акция срещу продажбата на фалшиви фактури.

Екипи от полицаи и данъчни инспектори се намират на две локации в района, близо до „Стоков базар Илиянци“. Първата е на бул. „Рожен“, на светофара, преди №31, а втората – на ул. „Петър Панайотов“ №22, на изхода до пожарната., съобщиха от пресцентъра на НАП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Кандидат кмет
    Кога НАП ще подгони кметовете, с какво имущество започват и свършват мандата си? Справка с доходи и придобито. Приспадане на издръжка на ЕКС жени, деца и настоящи любовници/жени. Кога? Че тука си имаме един любофчия дето и в Букурещ имот купува, най, май. Непотвърдено от БИВОЛИЦА. СОМ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари