Намушкаха млад мъж в Поморие

0
Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа
Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа Снимка: Архив

Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа

27-годишен помориец е получил прободна рана в областта на подмишницата. Инцидентът е станал в събота около 21:15 часа в района поморийската улица "П. К. Яворов“.

Пострадалият е изразил съмнение пред двама свои приятели - на 26 и 41 години, за това, че техен общ познат – 44-годишен помориец е увредил личния му автомобил.

Тримата тръгнали към дома на 44-годишния мъж, но са пресрещнати от него и след спречкване той нанася няколко пробождания в областта на ребрата и подмишницата на 27-годишния помориец и едно пробождане в областта на прасеца на левия крак на 26-годишния му съгражданин.

Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа.

Пострадалият 27-годишен помориец е откаран незабавно до УМБАЛ - Бургас за оказване на медицинска помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари