Най-нескопосаното обяснение пред съд по дело за изнасилване

0
Английският милиардер Ехсан Абдулазис влезе в историята
Английският милиардер Ехсан Абдулазис влезе в историята

Английският милиардер Ехсан Абдулазис влезе в историята с абсурдното си обяснение на дело за изнасилване на 18-годишно момиче, по което той бе подсъдим.

На процес с висок обществен интерес, милиардерът и адвокатът му поддържали следната версия: "Невинен, паднах върху леглото, където тя лежеше и без да искам съм проникнал в нея“.

Обяснението дойде, след като анализ на с.., ма във влагалището на жертвата, е категоричен – Абдулазис е правил секс с момичето. Защитната пледоария на адвоката му звучи така: Клиентът ми е разпускал в локал в Лондон, заедно с 18- годишната жалбоподателка и нейна приятелка. Момичетата се държали дружески с клиента ми и той ги поканил в дома си.

Там в кухнята, съблазнен от приятелката на жалбоподателката, той не издържал и правил секс с нея. След като свършил той преминал през хола (на път за банята), където спяла 18- годишната девойка. Тя се разбудила и го хванала за ръцете, по които още имало остатъци от с…. ма и насочила ръцете му към нейните гениталии. Неговият член все още бил възбуден от протеклия преди минути полов акт и когато тя го дръпнала силно, той паднал и проникнал в нея. Това г-да обяснява наличието на с…. ма във влагалището на жалбоподателката., завършил адвокатът

След 30 минутни размисли, съдията заключил: – Абдулазис е Невинен!, съобщава Today.it, цитиран от Struma.com.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари