Какво се случва с Иван Евстатиев?

0
Къде е кметът, обвинен за изнасилване на ученичка преди 2 години
Къде е кметът, обвинен за изнасилване на ученичка преди 2 години Видео: BiTelevision

Преди повече от две години започна едно много шумно дело, един бивш кмет беше обвинен в изнасилване на непълнолетна ученичка.

Преди няколко дни би трябвала да е приключило съдебното дело спрямо този бивш кмет.

В ефира на „Просто Диков“ се включи неговата адвокатка Ташкена Колчева, за да разкаже как приключи това дело. През тези последни две години. Иван Евстатиев ги прекара в ареста и какво всъщност решиха съдиите по този толкова шумен процес.

Ето разказът на адвокат Колчева: „Пловдивският окръжен съд се произнесе. За съжаление с окончателно решение. Намали наложеното с присъдата наказание от 6 години на 4 години. От които 2 години Иван Евстатиев е изтърпял като предварително задържане. След като е намалил наказанието с решение, за съжаление ние не можем повече да обжалваме. Решението е окончателно и влиза в сила. Изменен е и режима на изтърпяване на наказанието, така че Иван Евстатиев вече е в ТПО-то /Трудово поправително общежитие -б.р./в Пазарджик на по-свободен, по-лек режим на изтърпяване на наказанието. С това се изчерпа правовия ред, по който можехме да вървим в нашата държава. За съжаление и окръжният съд в Пловдив реши,че Иван Евстатиев е виновен“.

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари