Най-големият круизен кораб, плавал някога в Черно море, идва в България

3
Екипът на ,,Princess” е осигурил за пасажерите си екскурзии, с посещение на древната архитектура на Несебър
Екипът на ,,Princess” е осигурил за пасажерите си екскурзии, с посещение на древната архитектура на Несебър

Този масивен, плаващ курорт е построен на 19 палуби, а отвътре е като един 5-звезден хотел с ресторанти, казино, театър за шоу-представления, нощни клубове, спа център и няколко открити басейна. На борда се поместват впечатляващи релакс зони в цели четири разновидности: пиаца център с лаундж барове, открита палуба с басейни, спа център и фитнес, уединена зона за отмора.

Екипът на ,,Princess” е осигурил за пасажерите си екскурзии, с посещение на древната архитектура на Несебър, за Варна – храмът Катедрала, Римските терми, както и панорамна екскурзия до Бургас и Созопол. По този начин и собствениците на заведения ще бъдат заредени с нов прилив на клиенти за няколко дни.

Тази година круизната компания празнува своя 50-годишен юбилей.

"Princess” доминира като лидер в круизните почивки и е 3-та по големина в световен мащаб. Отличава се с луксозно хотелско настаняване в каюти с балкон, елегантен и изискан дизайн, обслужване от персонала на топ-ниво.
Всяка година компанията ,,Princess” превозва 1,7 милиона гости до различни дестинации на 6 континента: Европа, Азия, Кариби, Френска Полинезия, Австралия, Аляска, Южна Америка, САЩ и Канада.

Флотата на компанията се състои от 18 кораба, като най-новите отличителни лайнери на компанията са Royal Princess и Regal Princess.

Морският гигант се очаква да пристигне в България отново на 27-ми Август.

Източник: Нова Варна
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари