Наградиха младежите, задържали мъж след грабеж в Пловдив

0
Не сме си и помисляли, че някой ще отрази историята ни, сподели Димитър Желязков
Не сме си и помисляли, че някой ще отрази историята ни, сподели Димитър Желязков Видео: bTV

Не сме си и помисляли, че някой ще отрази историята ни, сподели Димитър Желязков

Полицията в Пловдив награди младежите, които задържаха рецидивист след извършен грабеж.

32-годишният престъпник заплашва с нож и ограбва 15-годишно момче на автобусна спирка пред очите на граждани.

Удовлетворение и радост са първите емоции на треньора Димитър Желязков, когато приема почетния плакет за гражданска доблест.

В момента, в който го направихме, не сме си и помисляли, че някой ще отрази историята ни. Радвам се, че това нещо придоби гласност“, коментира пред bTV той.

"Наистина една доблестна постъпка, мъжка постъпка извършена по начин, който начин би следвало да бъде извършено със задържане на лицето, неутрализиране и изчакване съответно на компетентните органи“, казва старши комисар Васил Костадинов - директор на полицията в Пловдив.

"Седях си на спирката и докато слушам музика, човекът дойде и каза, че ако не му дам пари, ще извади нож. Дадох му тези, които бяха в мен“, разказва потърпевшият Петър Тантиков.

Единствените, които се отзовават на призива за помощ са треньорът и съотборниците на Петър. Те издирват извършителя и го обезвреждат, след което сигнализират полицията. Нападателят е с криминално минало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари