Нафтали Бенет: Путин ми обеща да не убива Зеленски

1
Бившият премиер на Израел е провел тричасови разговори с руския президент
Бившият премиер на Израел е провел тричасови разговори с руския президент

Бившият премиер на Израел е провел тричасови разговори с руския президент

Бившият премиер на Израел Нафтали Бенет заяви, че руският президент Владимир Путин му е обещал в началото на войната срещу Украйна да не ликвидира украинския си колега Володимир Зеленски, пише The Times of Israel, предава агенция Фокус.

Бившият премиер припомни, че на 5 март е отлетял за Москва, където е провел тричасови разговори с Путин, след което се е обадил на Зеленски.

Според Бенет руският лидер го е уверил в първите дни на войната, че няма да убие президента на Украйна.

"Знаех, че Зеленски е под заплаха, в бункер... Казах му (Путин, – бел. ред.): "Ще убиете ли Зеленски?“ Той каза: "Няма да убия Зеленски“. "Имам ли думата ви че няма да убиете Зеленски?" Той каза: "Няма да убия Зеленски", заяви Бенет.

Бившият израелски премиер каза, че след разговор с Путин се обадил на Зеленски и е казал: "Току-що дойдох от среща, той няма да те убие“.

Бенет твърди, че след това Зеленски е напуснал бункера и си е направил селфи в офиса си. В същото време бившият премиер добави, че Путин също се е "съгласил да не настоява за разоръжаването на Украйна“, а Зеленски уж се е отказал от желанието си да се присъедини към НАТО.

Освен това Бенет заяви, че всички контакти, които е осъществил в ролята си на посредник, са били координирани със САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    tom
    Путин ми обеща да не убива Зеленски , a samo da mu go napaha otzad bez krem.
  • 2
    1
    Калоян
    Тоя Нафталин... нещо си разиграва коня, трябвало е Путин него да убие
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари