Надежда Нейнски: Войната застрашава сигурността в Черно море, включително и в България

0
Направеното от правителството на ПП беше закъснял, но много важен ход
Направеното от правителството на ПП беше закъснял, но много важен ход Снимка: БНТ

Направеното от правителството на ПП беше закъснял, но много важен ход

"Направеното от правителството на "Продължаваме промяната" беше закъснял, но много важен ход. Разколебаване не може да има, защото става въпрос за българската национална сигурност", заяви в "Денят започва" по БНТ Надежда Нейнски, бивш външен министър.

Тя повдигна въпроса колко дълбоко е стигнала руската хибридна пропаганда през годините и колко сериозен е проблемът с проникването на това влияние в България.

Според Надежда Нейнски случващото се е отвоюване на суверенитет и начертаване на червена линия, която няма да бъде прекрачвана.

"Тази позиция е много важно да бъде удържана и да не се превърне в еднократен акт, след който да се започнат компромиси. Моментът е изключително важен в българската политика - всички партии да се определят по този въпрос. Затварянето на Руското посолство е решение на Руската федерация. Ако българо-руските отношения почиват на този императивен тон, на този маниер на вмешателство във вътрешните работи на България, това не са приятелски отношения", допълни Надежда Нейнски.

По думите ѝ натискът, манипулациите и откритото вмешателство в българския политически и икономически живот в България не е от вчера.

"Войната застрашава сигурността в Черно море, Европа, включително и в България", добави Надежда Нейнски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    colibri
    Нейнски съм я запомнила с фразата ''Нахранете журналистите'', а след това и с хвалбата, че е управлявала самолет на автопилот?! Тя е известна с това, че винаги се е съгласявала със желанието на чуждите посланици и зап.бюрократи.
  • 4
    3
    Читател
    Унищожихте земеделието,ограбихте предприятията обезкостихте изцяло промишлеността в България.Дърто,гледай си пенсията,че ми се повръща като видя стари продажни елементи.
  • 5
    2
    досадно
    Като видя "стари муцуни" по тивитата и ми става досадно.
  • 5
    1
    darkaveng
    Коя война, ма "хубавото" (била!) Наде? И къде я виждаш тази война?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари