Над 2000 лева на човек е новогодишната оферта в хотел край Мелник

1
Толкова ще ни струва да посрещнем Новата 2021 г. и на Малдивите
Толкова ще ни струва да посрещнем Новата 2021 г. и на Малдивите

От 3 дни до 2 седмици преди 31 декември можете да откажете безплатно резервацията за празнуване на Нова година в хотел.

Опцията за отмяна в последния момент е включена за първи път масово от местата за настаняване, които предлагат пакети за празника. Причината за това са променящите се за дни условия за работа на заведенията и местата за настаняване във връзка с мерките за ограничаване на пандемията от COVID-19, пише Труд. Затова без такава опция потребителите просто отказват да резервират.

Друга особеност на тазгодишните оферти за празника у нас и в чужбина е и плащането в последния момент на дължимата сума, като част от хотелите приемат това да става и при настаняване. В предишни години, преди коронавирусът да промени условията на пазара, хотелите искаха пълно предплащане за празника в началото на декември, за да ви гарантират резервация. Местата за хубавите хотели също свършваха най-късно в началото на декември.

Проверка на “Труд” в сайтове за групово пазаруване и за онлайн оферти показа, че към момента свободни оферти все още има за много и различни по категория хотели.

Цената на пакетите започва от 200 лв. на човек за три нощувки в хотел 3 или 4 звезди, с включена празнична вечеря, закуски по време на престоя, както и опции за ползване на спа център, басейн или фитнес. Най-скъпата оферта, която открихме в онлайн пространството, е за празнуване на Нова година в петзвезден хотел край Мелник на цена от малко над 2000 лв. на човек. Пакетът включва три нощувки със закуски, гала вечеря, ползване на басейн и спа център, дегустация на различни видове шампанско.

Толкова ще ви струва да посрещнете и Новата 2021 г. на Малдивите и да съчетаете празника с 6-дневна почивка на топло. За сравнение за 6 дни в Малага, Испания на Нова година в 4-звезден хотел ще платите по 1700 лв. на човек, което включва нощувки със закуски и вечери, самолетен билет, медицинска застраховка, обиколка на Малага.

Най-евтиният вариант да отпразнувате Нова година извън дома е да наемете частен апартамент. Цените започват от около 20 лв. на човек на ден, но не включват нищо освен нощувка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари