На живо: Срещата на президента с Татяна Дончева, Димитър Делчев и Настимир Ананиев

0
От началото на миналата седмица Румен Радев прави консултации със здравните власти, администрацията и политическите сили, чиято цел според анонса му е да чуе всички мнения какви са рисковете при гласуване в условията на COVID-19
От началото на миналата седмица Румен Радев прави консултации със здравните власти, администрацията и политическите сили, чиято цел според анонса му е да чуе всички мнения какви са рисковете при гласуване в условията на COVID-19 Видео: Фейсбук

Консултациите при президента продължават

"За нас сериозен въпрос е преосмисляне на технологията на гласуване. Ние не считаме, че на гласуването по пощата трябва да се гледа като екзотичен въпрос".

Това каза председателят на "Движение 21" Татяна Дончева по време на консултациите за предстоящите парламентарни избори пред президента Румен Радев, предава Евроком.

"Много от страните, както отвъд Океана, така и в Европа организираха гласуването именно по този начин", допълни Дончева. Тя каза, че състоянието на Български пощи не е особено добро в последните 10-15 години, но тя съществува.

От началото на миналата седмица Румен Радев прави консултации със здравните власти, администрацията и политическите сили, чиято цел според анонса му е да чуе всички мнения какви са рисковете при гласуване в условията на COVID-19, преди да издаде указа, с който ще насрочи изборите. Конституционният срок за това е до края на януари, а изборите могат да се състоят между края на март и края на май.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари