На тези, които мразят близкото минало!

0
А вие сте като прасета и предпочитате локвите с кал
А вие сте като прасета и предпочитате локвите с кал

Хубаво, ровете се, вадете чернилката, само че не оставайте само в Столипиново. Там е страшно, да. Там е част от Пловдив. Но не е целият Пловдив.

А вие сте като прасета и предпочитате локвите с кал. Защо не попитате този мъдър, почти световен политик Борисов – какво стана с онази пропагандна инициатива преди десет години да се снимат палатите на богаташите? Защо не се появиха снимки? Защото щеше да се види, че двете къщи на Живков са колиби в сравнение с дворците на новобогаташите. Сега един тъп кмет за един мандат вдига къщи с басейни. А някога изядоха Живков за две къщи, които е построил за децата си и то за 35 години първи във властта.

Светла му памет на Костадин Чакъров, съветник на Тато, пловдивчанин, та при една от сбирките ни разказва един умопомрачителен случай. На сутрешното кафе с помощниците Живков е бесен и пита: абе, Коста, ти имаш ли пет хиляди долара?

Нямам, другарю Живков!

И аз ги нямам, а откъде ги има посланикът ни в една от скандинавските страни, та ми изпраща подарък скъпа ловна пушка? Ще ми станат само посланици!!! И наистина след – два-три месеца посланикът бил отзован. За някакви си нищо и никакви пет хиляди долара!

Б.Б., колко ти е тайната сметка? Стана ли вече пет хиляди долара?

Стефан Северин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари