На Северното Черноморие част от курортите са почти празни

1
Липсват туристи
Липсват туристи Видео: NOVA

Липсват туристи

На Северното Черноморие част от курортите все още са почти празни, предава NOVA. В курорта „Златни пясъци” липсват туристи въпреки прогнозите за силен летен сезон.

Като основна причина за това част от хотелиерите посочват малкия брой пристигащи от Германия.

Кога ще видим курортите по родното Черноморие пълни?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    Възмутен
    До кога ще ни занимавае с проблемите на така наречения "туризъм" по нашето море. Бетониран лайнярник, груби, невежливи и насусени служители по хотели и ресторанти, цените като на Ривиерата, качество като в Бангладеш. Поне малко да се научат от конкурентния туризъм в Гърция или Турция. След Ковид пандемията направихме глупост, решихме да подпомогнем родния "туристически" бранш, за което съжалихме хиляда пъти и даже два дена по-рано прекратихме престоя си на нашето лайноморие. Десетилетия са необходими за да се норализира.
  • 11
    3
    Ама
    За бунгало без никакви подобрения с мравки вътре иска 120 лв ама хора как ще стане или ааааа с украинките дето държавата им плаща ами Тъпа Държава или по скоро търпелив народ .
  • 22
    2
    123
    "кога ще видим курортите по родното черноморие пълни ?" Когато се научим да правим туризъм. Но това няма да стане в обозримо бъдеще, защото мутрите са в тотално неведение за този бизнес. Наляха бетоните набързо без да мислят, наотваряха тъпите "ресторанти", заредиха ги с 4 качество продукти замразени от десетки години в някой случаи и сложиха начело на всеки хотел или ресторант по една вярна минетчийка да следи, като цербер, какво се случва и да се зъби наред. И хоп, хотелиерско-ресторантьорски бизнес се роди в България.
  • 33
    1
    Истината
    Глупости и пак глупости! На никого не му се ходи на тва мизерно бетономорие с тея високи цени ниско качество и менте храна! Плажа мизерия, фасове и боклуци! Храната ГМО, стаите пренапомпани и брадва в цените еми яжте хуя пропаднали боклуци!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари