На косъм от смъртта: Как младежи се разминаха с удар на автомобил край Ахтопол

1
Водачът на автомобила карал с поне 100 км в час
Водачът на автомобила карал с поне 100 км в час Видео: NOVA

Снимка за спомен спасила младеж и приятелите му от връхлитащ автомобил

След като шофьор се вряза в паркирана кола, един от младежите, избегнали смъртта, говори пред NOVA

Тежката катастрофа, при която мощен автомобил помете друга кола, стана край Ахтопол.

Ростислав Иванов, който е собственик на потрошената кола, разказва, че той и приятелите му отбили край пътя, за да се снимат. Когато тръгнали да се връщат към автомобила обаче видял как друга луксозна кола се врязала в неговата.

По думите му водачът карал с поне 100 километра в час. Ето и още от разказа му: 

Ростислав Иванов: „Аз бях в шок и малко ми се губят първите секунди какво точно се случи. Бях готов да се качвам в колата си, тръгвам да си вадя ключовете, при което чувам мощен звук на мотор…Видях просто как една кола връхлита от храстите и се удря в колата ми, събаря я…

"Имаше наистина много голям шанс да убие някого. И ми е трудно да спя заради това. Точно откъм шофьорската страна беше ударът. Нито дойде да пита как сме, говоря за шофьора в случая, нито да пита дали някой е наранен или как е колата”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари