МВР: Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден доста късно

0
Претърсване и изземване е извършено в къщата на съпругата му
Претърсване и изземване е извършено в къщата на съпругата му Видео: NOVA

Претърсване и изземване е извършено в къщата на съпругата му

Мартин Божанов-Нотариуса е имал имоти в Гърция. Колко – ще установим коректна цифра. Имаме данни за един, който е с големи мащаби“. Това съобщи Любомир Николов, директор на СДВР, предаде bTV.

Сигналът за убийството е подаден късно. От камерите, заснели убийството, се вижда, че сигналът е подаден около 50 минути по-късно. Съпругата му тогава го е констатирала. Свидетелите не са сигнализирали органите не МВР“, добави той.

Извършваме действия за събиране на данни във връзка с конкретни предполагаеми извършители, мястото, от което е произведен изстрелът и какво е оръжието“, посочи Николов.

Установяваме лица от близкия кръг, с които ще работим, за да се ориентираме в житието и битието на лицето, за да изведем по-коректни версии, по които да работим приоритетно“, допълни директорът на СДВР.

Според него е възможно част от лицата, организирали убийството, да са напуснали страната.

Разполагаме с оперативни данни, че той фиктивно владее доста имоти, но на негово име или на неговите фирми – имотите са единици. За г-жа Божанова разполагаме с данни, че тя е придобила къща извън София. Извършено е претърсване и изземване в имота“, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    хм
    Аз не мога да разбера тези полицаи ....... Как може да си стажант, не къде дае ..в УБО и да идваш с порше за 150 000лв, да носиш чанта за 5000лв,очила за 1250лв, обувки за 870лв и часовник за 5600лв ? Само това да ми обяснят ....
  • 2
    2
    daskal
    50 минути! Почти един час след разстрела е подаден сигналът! Тук има нещо мнооого гнило!
  • -2
    1
    stolen
    narocno sa zabaveli signala za da moje kilara da izbqga a jena mu pone zapazila li e mestoproisestvieto kilara nai veroqtno e uzbek
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари