МВР прилича на разлагащ се труп!

0
Как един президент вижда крахът на българската полиция
Как един президент вижда крахът на българската полиция Видео: BiTelevision

В студиото на „Честно казано“ по телевизия BiT гостува един президент. Не е летец. А е пожарникар.

Двете най-управленски професии в нашата държава. Но става дума за професионалист, който в момента е от другата страна на властовата барикада. Президентът на синдикат „Огнеборец“ Венцеслав Станков, с коментар за полупровалените протести на служителите от МВР, които бяха под мотото „Този път няма да отстъпим“, но мотото не издържа на действителността.

Три-четири хиляди, които са на площада и изказват своето недоволство са един добър старт, продължаваме с преговори. От протеста съм доволен, но от резултата не съм, няма диалог. В никакъв случай не мога да кажа, че другата страна не ни зачита, но не може да постигнем консенсус за доходите и условията на труд в МВР“, заяви Станков.

Според президента на синдикалната организация, на протеста не са се събрали достатъчно служители на МВР, защото е бил проведен в сезона на отпуските.

Доходите и защита на служителите са приоритет, ние работим с облекла, които са дарения от други държави. Само преди седмица двама наши колеги изгоряха, защото нямаха необходимата, съвременна екипировка“, допълни Станков.

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари