МВР издирва Димитър Танев

0
Мъжът е в неизвестност от 13 септември
Мъжът е в неизвестност от 13 септември

Мъжът е в неизвестност от 13 септември

Пловдивската полиция издирва Димитър Иванов Танев.

На 14 септември т.г. в Пето РУ е постъпила молба за издирване на 38-годишния Димитър Иванов Танев. По данни на негови близки той е бил видян за последно в дома си в жк „Тракия“ около 19:30 ч. предната вечер и от тогава е в неизвестност. Въпреки организираните и проведени до момента оперативни и издирвателни действия, местонахождението на мъжа все още не установено.

Димитър Танев е висок 168 см, с нормално телосложение, къса светло кестенява коса и пъстри очи. Бил е облечен със син анцуг с бели кантове отстрани, тъмна ветровка и сиви маратонки. Не носи в себе си мобилен телефон и документ за самоличност. Според предоставената информация в полицията, страда от лека форма на умствена изостаналост и психично заболяване.

Хората, които разполагат с информация за търсения мъж, могат да сигнализират в дежурната част на Пето РУ - Пловдив на телефон 032/932 005 или на тел. 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари