Мустафа Карадайъ отсъства от ключов събор на ДПС

1
Речта на Демир баба теке бе поверена на Илхан Кючюк
Речта на Демир баба теке бе поверена на Илхан Кючюк Снимка: ДПС

Речта на Демир баба теке бе поверена на Илхан Кючюк

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ отсъства днес от официалната част на ключовото за ДПС събиране на Демир баба теке. Елитът на партията и симпатизанти се стичат всяка година там, в рамките на отбелязването на Майските събития (Възродителния процес). Ключовата за мероприятието реч бе поверена на евродепутата Илхан Кючюк. "Сред официалните лица на събитието бяха заместник-председателите на партията, евродепутати и народни представители, областни и общински лидери на партията, имаше и гости от съседна Турция", изреди БТА по-важните присъстващи, предаде вестник СЕГА.

Отсъствието на Карадайъ няма как да не предизвиква любопитство, след като на 8 май почетният лидер Ахмед Доган го поздрави публично за рождения ден със загадъчното послание да съчетава по-добре различните видове интереси. Любопитно е и връчването на диригентската палка на Кючюк на събитието, защото той не е сред зам.-председателите на ДПС.

ТЕМАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО

"Днес страната ни изглежда далеч от мечтите и представите ни за справедлива и силна държава-членка на ЕС. Днес България е раздирана от кризи - политическа и институционална и има нужда от нов хоризонт! За да стабилизираме ситуацията, нашата родина има нужда от редовно правителство, което да се ангажира с разрешаването на проблемите на хората!", каза на микрофона Кючюк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари