Мустафа Карадайъ: Слави Трифонов да дойде, не да праща SMS-и

1
Вместо да изпраща SMS-и до чираците си, Слави Трифонов сам да аргументира тезите си, каза лидерът на ДПС
Вместо да изпраща SMS-и до чираците си, Слави Трифонов сам да аргументира тезите си, каза лидерът на ДПС Снимка: ДПС

Вместо да изпраща SMS-и до чираците си, Слави Трифонов сам да аргументира тезите си, каза лидерът на ДПС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ поиска в парламента да дойде на изслушване лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"Да гласуваме процедура по допуск за господин Слави Трифонов. Колеги, видяхме, той изпраща едни SMS-и. Вместо да изпраща SMS-и до чираците си, по-добре сам да дойде тук и сам да аргументира своите тези", каза Карадайъ от парламентарната трибуна, цитиран от Евроком.

"Благодаря за предложението и по-скоро за това, че сме чираци на господин Трифонов. Нали знаете, че чираците са при майстор. Благодаря за признанието, че господин Трифонов е майстор, но бих допълнил вашето предложение - да бъде даден достъп на Прокопиев, който така или иначе си е инсталирал цяла парламентарна група, включително и господин Доган да се разходи от Росенец, така и така ще му взимате пристанището. И също така, ако може, да се задължи Бойко Борисов да присъства днес, ако трябва с охрана в залата, защото дойде, направи едно кило предложения и вазира. Разбирам, че сигурно е отишъл да каже на жандармерията, че тази вечер ще се прибере малко по-късно, момчетата да пият по едно кафе, но все пак нека всички да дойдат тук, да им осигурим достъп до залата", отговори му председателят на групата на ИТН Тошко Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари