Мустафа Карадайъ лети до Брюксел за среща с Еманюел Макрон

0
Лидерът на ДПС ще участва в Срещата на върха на европейските либерали
Лидерът на ДПС ще участва в Срещата на върха на европейските либерали Снимка: БГНЕС

Лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк ще води заседанието „Европейски съюз – Западни Балкани“

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заминава за Брюксел, след като участва в гласуването на вота на недоверие срещу правителството, съобщиха от пресцентъра на партията.

В европейската столица той ще има срещи с френския президент Еманюел Макрон и с премиерите на Белгия – Александер де Кро, на Нидерландия – Марк Рюте, на Люксембург – Ксавие Бетел, на Естония – Кая Калас, и на Ирландия – Мишел Мартин.

Мустафа Карадайъ ще участва в Срещата на върха на европейските либерали, която ще се проведе в белгийската столица преди Европейския съвет (23-24 юни 2022 г.).

Срещата на върха събира държавни глави, еврокомисари, партийни лидери и членове на европейския парламент. В нея ще участват шестима еврокомисари.

Лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк ще води заседанието „Европейски съюзЗападни Балкани“, което ще се състои по време на срещата на върха.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заминава за Брюксел, след като участва в гласуването на вота на недоверие срещу правителството, съобщиха от ДПС.

В европейската столица той ще има срещи с френския президент Еманюел Макрон и с премиерите на Белгия - Александер де Кро, на Нидерландия - Марк Рюте, на Люксембург - Ксавие Бетел, на Естония - Кая Калас, и на Ирландия - Мишел Мартин.

Мустафа Карадайъ ще участва в Срещата на върха на европейските либерали, която ще се проведе в белгийската столица преди Европейския съвет (23-24 юни 2022 г.).

Срещата на върха събира държавни глави, еврокомисари, партийни лидери и членове на европейския парламент. В нея ще участват шестима еврокомисари.

Лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк ще води заседанието "Европейски съюз - Западни Балкани", което ще се състои по време на срещата на върха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    до 3
    Кой говори перфектно български? В твоят катун на това може да му викате перфектно, ама за останалите е мъчение да го слушаш! Виж, другият рязан , Местан, той определено владееше перфектно български.
  • 5
    3
    До 1
    Може би ,защото говори перфектно български език!
  • -2
    2
    русенец
    Сега фесът ли ще инструктират? Защо? Макаронът да си гледа бабесата и да не се бърка в нашите дела!
  • 7
    1
    ???
    Защо някакъв рязан турчин от етническа партия, която трябва да е забранена, ще представя България в Брюксел?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари