Мустафа Карадайъ: Имаме самочувствието да бъдем строителите на демокрацията и на новата история на България

1
Днес ДПС празнува 33 години от основаването на партията
Днес ДПС празнува 33 години от основаването на партията Снимка: ДПС

Днес ДПС празнува 33 години от основаването на партията

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се обърна към съпартийците си с поздравление във Фейсбук, :

"Скъпи членове и симпатизанти на ДПС,

Скъпи приятели!

Днес ДПС навършва 33 години. За мен е чест и привилегия да ви поздравя с годишнината и да ви пожелая винаги да сме заедно в общата ни мисия да пазим мира и демокрацията, да гарантираме целостта на родината ни, стабилността в региона, да гарантираме правата и свободите на всички български граждани, да бъдем равноправни в Европа и света.

Ние имаме самочувствието да бъдем строителите на демокрацията и на новата история на България.

Черпим това самочувствие от опита, който имаме, и от постигнатите успехи във времето. Ние имахме волята, силата и куража да се изправим срещу държавната машина в името на своите имена и на свободата да изповядваме религията си. Не се уплашихме от оръжията, защото правата и свободите на човек и неговото достойнство са по-силни от всичко.

Осъзнали силата на заедността и силата на справедливите искания, вече повече от 30 години вървим по Пътя със знамето на ДПС."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Име
    Крайно време е да ги разкараме. Всичките. Обаче без гласуване няма да стане. Докато гласуват 35 - 40 % нищо няма да се промени. Тъй като следва въпроса "за кого да гласуваме след като всички са маскари?", моят отговор е: За когото и да е, без тия дето вече 33 години съсипват България. БСП, остатъците от СДС (СДС, ДБ, Герб) и ДПС. Остатъците от НДСВ не ги броя щото някои са в Герб, другите се пръснаха тук - там....ВМРО, НФСБ, също не бива да припарват в парламента. Следва въпроса: "За Атака и Възраждане ли тогава?". Въпрос на избор, но "Атака" бяха "златен пръст" на ГЕРБ когато им беше второто правителство. "Възраждане" не са били във властта, доскоро не бяха и в парламента, но пък който не го кефят - има партий колкото за две Българии. Така или иначе със старите мутри, нищо ново не може да се случи. Щре продължават да заработват парици, продавайки и ограбвайки България.
  • 5
    5
    русенец
    ДПС на 33 години. България върви надолу 33 години. Изводът е ясен! Хайде тези и останалите "строители на съвременна България" да ги разкараме от сцената докато все още има България!
  • 3
    4
    краниста
    Шибан турчор ! Нито турчин нито Българин, прост турчор (непризнат от никого помияр, решил да си присвои нечия националност. да се турчее). Снимал се на огромен фон с масонски знаци и мафиотски символи. Брутално безпардонен отпадък. Само примат може да се израдва на фона на това извращение. Зашлевете му мръсната човка с една мазна свинска пържола, току виж проумее, че е прекалил.
  • 16
    3
    нищо подобно!
    Нищо подобно, Карадаятъ! Етническата ви и антибългарска корпорация, създадена от ДС, ЦК ан БКП и кГБ вече 33 години е пречка по пътя на България към демократичния и цивилизован свят! Тази ваша корпорация се грижеше основно за "обръчите от фирми" на почетния ви милиардер в сараите, който имаше цинизма и наглостта още тогава ад заяви, че е "милионер в зелено"! Само дето не каза "откъде" са му милионите! Не, истинските борци и страдалци за правата на турците и срещу преименуването им останаха в затворите много след 10.11.89 .г., за да може през това време да се лансира лъжата за някаква "борба" на свирепия функционер на ДС - Аамед Доган! Впрочем, я да ни обадиш бе, Карадаятъ, с какъв сурат се изправяте пред вашите избиратели, които са най-бедно и най-онеправдани в България? И как така "почетният" ви милиардер си строи незаконни сараи, дворци, купува си яхти, гласеше се да си купи и "летяща чиния", има ли за него закони, или го играе новия султан?! Вие, измамнико Карадаятъ, свалихте достойния Стефан Савов от председател на парламента, за да сложите на негово място тлъстото нищожество Ал Йорданов, което ви подложи задника си, както правеха през цялото време комунистите, особено банкянските последните 12 години! Вие свалихте и правителството на Филип Димитров, вие инсталирахте сламеното нищожество Беров, което пък окончателно предаде държавата ни в ръцете на мутрите и на свирепата българска мафия, пред която "Коза Ностра" и "Ндрагента" са направо чавдарчета! Вие се коалирахте с мадридския комарджия, държахте и него на къса каиша, той пък "ни оправи за 800 дни", но най-вече оправи себе си, като му харизахте държавни имоти за 200 милиона, а министрите му - престъпници - Велчевия с изцъкления поглед и Василевия пигмей излязоха от властта мултимилионери, нищо, че влязоха в еня просяци! Ай сиктир бе, Карадаятъ!
  • 10
    2
    Аз пък
    Да въ йбъ в гъзъ, измет каращисана!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари