Мустафа Карадайъ е на посещение в Турция

0

Знакови срещи в Бурса проведе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ

Той разговаря с бизнесмена и почетен председател на най-голямата изселническа федерация в Турция "Балгьоч" Турхан Генчоглу.

Генчоглу, който е голям приятел на регион Кърджали, ръководи фамилната компания. Неговият баща, покойният Мюмюн Генчоглу е създател на най-голямата изселническа организация "Балгьоч".

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движението Ахмед Ахмедов и инж. д-р Хасан Азис, кмет на Кърджали, както и делегация на Движението е на посещения в Турция. Политиците на ДПС присъстваха в петък на тържествена вечеря-ифтар в Истанбул, а след това и в Бурса. Вечерята в Бурса по повод свещения месец Рамазан бе под надслов под наслов "Заедност, Единство и Добруване". Отправихме молитви за мир, здраве и просперитет на нациите, каза Карадайъ.

Делегацията на ДПС включва още областните председатели на Кърджали, Хасково и Шумен - Ресми Мурад, Мехмед Атаман и Айсел Руфат, общински кметове на ДПС и представителят на ДПС в Бурса Танер Чауш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари