Моторист се блъсна в автомобил край Бяла

2
Мъжът е с  комоцио и фрактура на крак
Мъжът е с комоцио и фрактура на крак

Моторист е пострадал при пътен инцидент вчера в района на Бяла

 За настъпило ПТП, между лек автомобил и мотоциклет е съобщено на 8 май около 17:40 ч. На местопроизшествието, по ул. "К.Фичето" в Бяла, от полицията е изяснено, че водачът на мотоциклет „Ямаха“,36-годишен мъж от с. Кошарна, управлявайки превозното средство /с неустановена собственост и с поставен, неистински регистрационен номер/ и движейки се в посока към Русе с несъобразена скорост е застигнал лек автомобил и се е ударил в задната му част.

От ПТП-то мотоциклетистът е пострадал, като при прегледите са му установени - комоцио и фрактура на крак. Произшествието е документирано от служители на РУ – Бяла. Пробите на водачите са били отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    daskal
    Гипсирайте му крачето, излекувайте му комоциото и го пуснете по живо по здраво, за да се блъсне следващия път в нещо друго. А, и непременно обяснете защо няма как да спрете такива кретени да летят по пътищата и улиците.
  • 10
    1
    Рс
    Такива боклуци са почти всички.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари