Моторист пострада при инцидент до кооперативния пазар

0
Мотористът загубил контрол над машината и паднал на пътното платно / Снимката е илюстративна
Мотористът загубил контрол над машината и паднал на пътното платно / Снимката е илюстративна

Мотористът загубил контрол над машината и паднал на пътното платно

Вчера вечерта, около 19:00 часа, в гр. Русе на улица "Шипка" при катастрофа е пострадал мотоциклетист.

51-годишният мъж е управлявал мотоциклет „Сузуки“ в посока булевард "Цар Освободител", загубил е контрол над машината, отклонил се е вляво и е паднал заедно с мотоциклета на пътното платно.

В резултат на удара е пострадал с контузия на  лакътна става, като след преглед в болницата е освободен за домашно лечение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Швейк
    не е ясно къде и каква е ролята на КАТ и МВР, та тези мотористи, които ежеминутно влудяват гражданите на Русе, денонощно се движат с летяща скорост, но пък имат искания за разрешение да карат с 200, не е ивестно дали работят денем, но нощем е ад, не е никак приятно да трещят, да свирят гуми и т.подобни от които не може човек да си почива, в соц-а например когато имаше идни малки моторчета Балкан имаше ограничение до 22.00 часа, след което имаш неприятности с КАТ и МВР, а сега е лудница безкрайна
  • 12
    1
    русенец
    Когато моторист не убие или нарани някого си е направо добра новина. Е, още един който известно време няма да вдига шум нощем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари