Морето изхвърли тяло на мъж край Царево

1
Продължават да издирват две жени, изчезнали при при потопа
Продължават да издирват две жени, изчезнали при при потопа Снимка: Facebook

Продължават да издирват две жени, изчезнали при при потопа

Едно от издирваните лица е установено - снощи морето изхвърли на брега мъж, чието идентифициране предстои. Това съобщи кметът на Царево Георги Лапчев пред Нова телевизия.

Спасители претърсват целия залив. Градоначалникът се надява издирваните да бъдат живи и здрави, въпреки че прогнозите не били оптимистични. Очакваме и големият граничен кораб да се появи в пристанищен залив, обясни кметът. Щабът продължава да заседава.

Безпрецедентен воден ад, рекордни валежи за този регион - това е причината за бедствието, не е инцидент, коментира Лапчев. И обясни, че причината не са непочистени дерета.

От потопа по Черноморието най-сериозно бе засегната община Царево. Под вода са Лозенец, Арапя, Варвара и всички къмпинги от Созопол до Синеморец. Пътят Царево - Варвара е от най-засегнатите в района на потопа. Наводненията срутват основите на моста и го правят на практика неизползваем. Пътното трасе е напълно затворено. Дерето под моста е изцяло залято, а в момента водата се е оттекла и е оставила своите следи. Днес от Сливен ще бъде докаран понтонен мост, докато тече ремонтът на повредения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Въшльо, че то има БТР бе, кавал прост. Не са пратени всичките и все 2-3 трябва да има останали, ама те трябва да са близко до Царево и вероятно са далеч. Освен това кметчето на ГЕРБ е направило доста простотии в района което е дало предпоставка за голямото наводнение.
  • 5
    1
    ДА кажа на другаря Тагарев...
    Точно за такива ситуации са нужни 100-те БТР-а на МВР, другарю Тагарев,другарю Борисов,другарю Атанасов и другарю Паси и всички другари от ДПС и НС.МАШИНИТЕ МОГАТ ДА ВЛАЧАТ,ПЛУВАТ,СПАСЯВАТ,НОСЯТ ПРОВИЗИИ,ПРЕНАСЯТ БОЛНИ ,РАНЕНИ ОТ ЗАСЕГНАТИ РАЙОНИ,ДА НОСЯТ ЛЕКАРСТВА И ОХРАНЯВАТ ГРАНИЦАТА.В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ СА.САМО ПОГЛЕДНЕТЕ РЕАКЦИЯТА НА СЛУЖБИ И ПРАВИТЕЛСТВО.ЛЕШ,ЛЕШ.ДЪРЖАВАТА СЕ ПОДКРЕПЯ ОТ ДОБРОВОЛЦИ,ПОЖАРНИКАРИ,ПОЛИЦАЙ И ДОБРОНАМЕРЕНИ СЪСЕДИ.НЯМАЛО ПАРИ,А МИЛИАРДЕРИТЕ И МИЛИОНЕРИТЕ СЕ МНОЖАТ.БАНКИТЕ ПРАЩЯТ ОТ ПАРИ И НОВИ ТАКСИ,А ЗА СИГУРНОСТ И ОТБРАНА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ОБРАЗОВАНИЕ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО "НЯМА". КАК ДА ГО РАЗБИРАМЕ ДРУГАРИ БИВШИ КОМСОМОЛЦИ,ПАРТИИ И ОТ БКП И СЕГА ЛИБЕРАЛИ КРАЙНИ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари