Паркинг „скубе“ доброволци в Царево

0
Паркинг таксува с по 3 лева на час доброволците, дошли да помогнат на пострадалите от наводненията
Паркинг таксува с по 3 лева на час доброволците, дошли да помогнат на пострадалите от наводненията Снимка: Vbox / стоп кадър

Паркинг таксува с по 3 лева на час доброволците, дошли да помогнат на пострадалите от наводненията

За брутална наглост в най-тежкия момент в новата история на Царево сигнализират жители на града.

Оказа се, че часове след унищожителния потоп, който взе четири жертви и нанесе колосални щети на туризма в курорта, един човек е решил да прави пари на гърба на гостите на града и…доброволците, дошли да помогнат за възстановяването на Царево.

Паркингът в центъра на града – до автоспирката, заработи още във вчерашния ден за траур, а сред първите неприятно сюрпризирани бяха бедстващи туристи, дошли да потърсят помощ от общинския кризисен щаб, пише Флагман.

Още тогава те сигнализираха, но явно заради суматохата, която настъпи, контрольорът от въпросния обект внезапно изчезна.

Днес обаче безскрупулно млад мъж с оранжева жилетка се завърна на мястото и започна да таксува с по 3 лева на час всеки спрял. И тъй като в момента туристи в града няма, си изпатиха доброволците, които чинно бяха таксувани. Ако искаха да посветят деня си на Царево, те трябваше първо да си подготвят по 30-ина лева за автомобила си и после да правят всичко останало.

Паркингите в Царево са стопанисват след спечелен конкурс от „Тео кос 81“ЕООД, собственост на Иван Петков Вълчев, човек от Царево, за когото не е тайна, че е в прекрасни отношения с общинския съветник Емил Пейчев.

„Не може насред бедствието, когато всеки се е втурнал да помага на хората в беда, да се отвори този паркинг и да се събират пари наред. Съжалявам, че тези хора нямат никакъв усет. Безскрупулни са“, коментира Николай Димов, заснел служителя на паркинга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Местен
    Царево, магазин. СирЙенето е 18 лева. Ама аз тука, паркинга ще е безплатен, за моя сметка. Продавачката - дреме ми на папилома на клитора, сиреЙнето е 18 лева!
  • 2
    3
    Чакай, чакай
    Така и не разбрах, община Царево опрости ли част от наемите на стопанисващия паркинга? Иначе, daskala си е легендарно прост.
  • 4
    2
    daskal
    И това са местни хора! Уникално племе сме!
  • -2
    1
    Чакай, чакай
    Царево взема ли си парите от наемателя спечелил конкурса? ВЗЕМА ГИ! Не са му опростили и една стотинка. И за чий той пък трябва да е благодетел?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари