МОН публикува отговорите на матурите

0
Верните отговори от матурите, проведени днес, са публикувани от образователното министерство
Верните отговори от матурите, проведени днес, са публикувани от образователното министерство

Верните отговори от матурите, проведени днес, са публикувани от образователното министерство

Верните отговори на държавните зрелостни изпити по общообразователни предмети, които се състояха днес, са публикувани в сайта на Министерството на образованието и науката (МОН), в рубриката "Общо образование" - Държавни зрелостни изпити. Това съобщи пресцентърът на МОН.

Днес се състояха избираемите държавни зрелостни изпити по общообразователна подготовка по предметите: математика, история и цивилизации, и философия.

Също днес се състоя и националното външно оценяване в четвърти клас по български език и литература. Отговорите от него също са публикувани в сайта на МОН, в рубриката "Общо образование" - Национално външно оценяване (НВО) за четвърти клас.

Вижте отговорите тук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари