ММА боецът, който нападна полицаи вчера вече е дошъл на себе си

0
Британецът Джон Кери потроши два автомобила, би полицаи и бутна рафтове с алкохол в бензиностанция
Британецът Джон Кери потроши два автомобила, би полицаи и бутна рафтове с алкохол в бензиностанция

Вилненият в Слънчев бряг ММА боец в понеделник вечерта, е съзнание и стабилно състояние. Това каза пред Нова телевизия зам.-директорът на Бургаската болница д-р Светлозар Георгиев.

Британецът Джон Кери потроши два автомобила, би полицаи и бутна рафтове с алкохол в бензиностанция, пише OFFNews. 

По думите на д-р Георгиев ефектът от "комбинацията на наркотици, алкохол и амфетамини, може би и друга дрога" е отминала. Състоянието на британеца е довело до "снемане задържащите функции на кората на мозъка", което е отключило и агресивното му поведение.

"Тогава човек проявява неочаквана сила. това е много здрав и трениран борец. Имали сме много пациенти под влиянието на различни веества, но такъв тежък случай отдавна не сме се сблъсквали", коментира д-р Георгиев.

По думите му употребата на анаболите смущават човешкия организъм и увреждат чернодробните функции и смущават половите хормони.

"Пациентът е в отделението. Няма данни за усложнения. По първоначални данни има само повърхностни рани. До тази сутрин той е с белезници. Ще се прецени дали да бъде оставен в болницата или да се отведе в полицията", добави д-р Георгиев.

Пет чифта белезници бяха нужни на полицаите, за да озаптят британския боец, който подлуди "Слънчев бряг". Късно вечерта в понеделник мъжът открадна мотокар, излезе с него на главния път Бургас-Варна, наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция. И всичко това, докато полицаите се опитваха да го арестуват.

Историята, като от екшън филм, започва малко преди полунощ. 26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери яхва откраднат мотокар и предизвиква две верижни катастрофи. Само късметът спасил водачите и пътниците в тях.

Джон Кери все още се намира в Бургаската болница. Според описанието на лекарите по неврохирургия, това е човак с атлетична фигура. Във вторник до късно е буйствал, но след като се е успокоил, е успял да разкаже къде е настанен, как е пристигнал и как е станал инцидента.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари