Младо момиче се бори за живота си след тежка катастрофа в Бяла Слатина

1
Пострадали са още шестима младежи
Пострадали са още шестима младежи Снимка: БГНЕС

Деветнадесетгодишно момиче е с опасност за живота, а други шестима младежи са пострадали след тежка катастрофа между два автомобила на кръстовище в Бяла Слатина, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР във Враца, предава БТА.

Катастрофата е станала вчера вечерта, когато лек автомобил БМВ, управляван от 26-годишен жител на Бяла Слатина, се е блъснал в друг автомобил от същата марка, управляван от 23-годишен жител на село Попица. Най-тежко пострадалото момиче е пътувало в тази кола.

Шофьорите на двата автомобила, както и двама 21-годишни младежи, жители на Бяла Слатина, пътуващи в управляваното от 26-годишния жител на града БМВ, са получили леки наранявания. Полицейски екип е тествал водачите на автомобилите за употребата на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни, уточняват от ОД на МВР.

За случая е уведомен дежурен прокурор, започнато е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Внимание, БМВ!
    Пак с БМВ, сякаш тази марка автомобили е прокълната. Предпочитана е от младите шофьори, но явно е опасен автомобил при кормуването.
  • 3
    1
    русенец
    То преди тридесетина години из тези села беше станала странна катастрофа. Бяха се сблъскали челно два мотоциклета, с общо 5 души върху тях. Катастрофата се беше случила в малките часове между две села. И двамата карали по средата на пътя и не били много трезви. Явно нещата там не са се променили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари