Младежи от Русе показаха видео с полицейска агресия

7
Авторът на клипа Георги Петков обвинява полицай в упражнено насилие спрямо един от тях
Авторът на клипа Георги Петков обвинява полицай в упражнено насилие спрямо един от тях Видео: bTV

Авторът на клипа Георги Петков обвинява полицай в упражнено насилие спрямо един от тях

Младежи обвиниха полицай от Русе в насилие. Те разпространиха в социалните мрежи клип, на който са заснети опитите на служителя на реда да задържи единия от младежите, предава bTV.

Случката се разиграва на детска площадка късно вечерта. Младежите са употребили алкохол, а заради вдигания от тях шум хората от съседните блокове са извикали полиция. Патрулът е поискал единият от младежите да дойде в участъка, след което се е стигнало до напрежение между силите на реда и компанията. От полицията извършват вътрешна проверка по случая.

Той се съгласи, даже не искаше белезници, искаше да отиде с тях, да седне в патрулката и да отидат до районното- но единият полицай прояви агресия. Събори го на земята, започна да му крещи – лягай по очи, почна да вика, събориха го, ритна го по главата, настъпи му главата, продължи да крещи, продължи да вика, да го рита“, разказва авторът на клипа Георги Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    32
    До 31
    А ти защо не спираш на стоп палка, че да я хвърлят по теб? Нямаш книжка? Алкохол? Наркотици? Липса на застраховка и ГТП? Неизправен шумозаглушител? Една от тези причини е....или няколко .....
  • -14
    31
    до 30
    Виж, и с 30 километра се става жертва. Аз съм изумен, че служител на реда замеря с палка участник в движението! Бе направи заградителни мероприятия, бе направи му акт, но това да го замеряш с палка с цел евентуално убийство ми идва в повече.
  • 11
    30
    до 29
    Жертви? Aко се движиш с 50 само ще се понатъртиш и охлузиш :D Виж сега, ако се движиш с 200 може и да станеш жертва. Пък дали причината е палка или някоя дупка в разкопания ни град трудно ще се докаже при липсата на видео наблюдение точно там където "летите" :D
  • -9
    29
    до 28
    Ти прост ли си? Ще хвърляш палка по МПС? С идеята да предизвикаш ПТП, вероятно с жертви. Ами какво ще кажеш за един затвор?
  • 15
    28
    до Павел
    Тия палки не ги хвърлят от скука. Почнете да се подчинявате на правилата в ЗДП, да спирате на стоп палка а не да прелитате. Като "летите" с 200км/ч по градските улици и застрашавате живота на невинни. Палките са най-малкото нещо и търпимостта на гражданите е на ръба. Скоро не само полицаите ще хвърлят палки ами и гражданите ще ви "побутват" целенасочено с автомобилите си, защото други варианти не останаха. Не спазвате ограничения на скоростта, светофари, знаци, предимства, моторите ви без заглушители реват до ограничител в малките часове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари