Жена обижда полицай в Бяла

1
Глобиха я 200 лева за дребно хулиганство
Глобиха я 200 лева за дребно хулиганство Снимка: МВР

Глобиха я 200 лева за дребно хулиганство

38-годишна жена от село Пейчиново е глобена за хулиганство, след като е отправяла обиди към полицейски служител.

Случката се е разиграла на 26 март около 04:55 часа на улица "Колю Фичето" в град Бяла. Полицай е извършвал проверка на адрес, когато жената е започнала да го обижда. След като е отказала да изпълни разпореждане на служителя, тя е продължила с агресивното си поведение и обидните думи, съобщиха от ОДМВР - Русе.

На жената е съставен акт за дребно хулиганство.

С решение на Районен съд - Бяла от 27 март ѝ е наложена глоба в размер на 200 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Румен
    Много ясно че ще го обижда то в Русенска област няма читави полицаи само тъпанари
  • 0
    9
    До 7
    Абе ти не си ли една въшлива проститутка дето духа на тираджиите на паркинга на Пенчо ? Като ти го набутат до сливиците и започваш да бълнуваш за Северна Корея ха ха ха
  • 5
    8
    4 и 6 до 7:
    Много умни лайнари се навъдихте напоследък, бе? Аре не ми давай наклон на хуя, а върви на путка си майна! Пък после се оплачи на ебача си или на господарите си!
  • -7
    7
    До 6
    Айде, ти явно си поредния дето не му изнася демокрацията,. Чувал , че при бай Ким било по-добре, ама не отиваш там. Бягай бе.. избор имаш.. иран, кндр, половин африка, путьоин ..
  • 7
    6
    4 до 5:
    Въйййй, само от пишки ли се интересуваш, ва, пидираз? Ай да са ти сладки и вкусни, дъ тъ йбъ у гъзъ! Тц, тц, тц, докъде ви докара тая €вро-американска „демокрация“!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари