Съдът в Русе пусна под домашен арест полицая, участвал в имотни измами

0
Полицейският служител бил с дългогодишен стаж и многократно награждаван в системата на МВР
Полицейският служител бил с дългогодишен стаж и многократно награждаван в системата на МВР Снимка: Dunavmost

Полицейският служител бил с дългогодишен стаж и многократно награждаван в системата на МВР

Окръжният съд в Русе остави за постоянно в ареста двама от членовете на разбита престъпна група за имотни измами.

Най-тежката мярка за неотклонение е по отношение на 48-годишен и 43-годишен мъж. На третия от групата – 47-годишен инспектор от Районното управление в Две могили – е определена мярка за неотклонение "домашен арест".

Съдът прецени, че предвид това, че се касае за полицейски служител с дългогодишен стаж и многократно награждаван в системата на МВР, целите на мярката за неотклонение биха се постигнали с по-леката мярка за процесуална принуда, а именно домашния арест, предаде БГНЕС.

Наблюдаващият прокурор Радослав Градев заяви, че ще протестират мярката пред Апелативния съд във Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    ...
    МАСОНСКА ЛОЖА ! ! ! А НЕ СЪД ! ОБАДИ ЛИ СЕ БРАТ ЗА НЕЩО И КРАЙ .
  • 3
    7
    Ххх
    Първо се научи да броиш глупако не 5 а 4 и не може да купиш 19 скъпи имота в София със смешна следователска заплата а бе Ко да ти отварям очите върви и направи по една свирка на Кирчо и Кокорчо
  • -1
    6
    до 5
    Бойко, ти ли си? :D Всичко което описваш, цялата тая митническа афера е кьорфишек за отвличане на вниманието и очерняне на политическите опоненти. Всичко "от до" по митническата сага е с източник ГЕРБ-ДПС. Всички публикации са от свинските медии ПИК. По въпроса само гербаджийските подлоги работят. И къде намеси Рашков и имотите му придобити преди да стане министър, преди да е бил на държавна служба, и след което му правиха десетки проверки от които всичко излезе редовно. Айде сега, както пееше шамарчето - "лапай и се потапяй"!
  • 4
    5
    Ххх
    Браво на всички коментиращи колко сте смели и храните някакъв дръглив полицай а вчера за митническата мафия покровителствана от Б.Р.-дамаджаната министър на МВР и гл.секретар Ж.К.които са ощетявали с милиарди държавата с 19 скъпи имота в София никой не написа една дума иначе се пръцкане много да псуваме някакво дребно ченге
  • 19
    4
    БАНАНИ
    КВО ДРУГО ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАПРАЯТ СРЕЩУ ТЪПОТО ЧЕНГЕ?! КАКТО КАЗА ЧОВЕКА ПО-НАДОЛУ, ЗА ЕДНА ЦИГАРКА МАРИХУАНА ЩЕ ТЕ РАЗЦЕПЯТ И ОСЪДЯТ А МЪРШАТА ОТЪРВА КОЖАТА. ДАЙТЕ МУ ИМЕНАТА ПОНЕ, БЕ!!! АКО ЧЕТЕШ ТОВА, ДА, ТИ, ТЪПО ЧЕНГЕ ТАКОВА: ЕБИ СИ МАЙКАТА, БОКЛУК!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари