Млада жена изчезна в София

0
27-годишната Вилма е в неизвестност от три дни
27-годишната Вилма е в неизвестност от три дни Видео: NOVA

Последно е казала на баща си, че отива до магазина

27-годишната Вилма от София е в неизвестност от три дни. Баща ѝ Светлин Зарков разпространи информация за нея в социалните мрежи с надежда някой да помогне. Последното, което е чул от дъщеря си на 21 януари, било, че отива до магазина. 15 минути по-късно се опитал да ѝ се обади, но телефонът ѝ бил изключен. Разтревоженият родител подал сигнал и в полицията два часа след изчезването ѝ. Оттогава от нея няма и следа. Полицията знае за случая, но резултат засега няма, информира NOVA.

Бащата прегледал камерите в района. Оказало се, че дъщеря му въобще не е стигнала до магазина. Изчезнала в мъртва за камерите точка.

От полицията казали, че на този етап няма как да бъде проследен телефонът на Вилма, защото нямало данни за престъпление. Разтревоженият баща обаче смята, че дъщеря му е държана някъде насила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари