Изчезналата 47-годишна жена се казва Алена Райнхолд Щерк

1
Вероятно е облечена със сива тениска и сиво-розово-бял камуфлажен клин
Вероятно е облечена със сива тениска и сиво-розово-бял камуфлажен клин

Столичната полиция издирва 47-годишна жена.

Сигнал за изчезването ѝ е подаден на 27 май от децата й. Известно е, че жената е работила като IT специалист. От Столичната дирекция на МВР казаха за NOVA, че колата на изчезналата жена е в семейния гараж, а телефоните ѝ били изключени.

Постове в социалната мрежа Facebook гласят, че се издирва Алена Райнхолд Щерк на 47 г. от София, в неизвестност от над 24 часа. Потребителите, които са публикували информацията твърдят, че жената вероятно е облечена със сива тениска и сиво-розово-бял камуфлажен клин.

На място тече оглед от екипи на МВР.

Припомняме, че преди дни беше обявен за издирване друг компютърен специалист, след като изчезна мистериозно - Александър Алтънбашев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари