Млад русенец трогна мрежата

60
Гимназист помогна на възрастна жена и събуди симпатии сред русенци
Гимназист помогна на възрастна жена и събуди симпатии сред русенци Снимка: Facebook / Ивайла Илиева

Гимназист помогна на възрастна жена и събуди симпатии сред русенци

Необичайно добра постъпка на русенски гимназист коментираха Фейсбук потребители от групата "Русе". Ученикът помогна на възрастна жена със затруднено придвиждане да пресече на оживено място.

Оказва се, че това е Алекс Алексов от Математическата гимназия. Той е познат не само с тази достойна проява, но и с много добро възпитание, което показва в квартала.

На фона на вандалски прояви и често срещано замърсяване на площадки и градинки, постъпката на Алекс събуди множество одобрителни реакции и похвали.

"Нека има повече такива хора. Доброто е заразно!", изказаха задоволство коментиращи в мрежата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    az
    Eй-й не могат някой да се зарадват на нещо ако не се отнася САМО до тях! Да, "необичайно" е не виждате ли колко агресия, мръсотия, простатища ни заобикаля - площада мирише на пикня, около училищата облаци цигарен дим, одраскани сгради, наркомани навсякъсе - това ли ви се струва обичайно? Пуста посредственост прераснала в манталитет :(
  • 8
    4
    ани
    Похвално е,но за мен е напълно нормално това да се случва!!! Преди години това е било ежедневно!!! Гадното в случая е че ние се превъзнасяме за нещо естествено и нормално!!! Което означава че сме свикнали с лошото поведение и възпитание на младите хора и сега чак го коментираме в мрежата!!! Жалко за нацията ни!!!
  • 36
    3
    Tedi
    Браво, Това е страхотно. Нека не се пишат просташки коментари.
  • 4
    2
    QRS
    Коя мрежа ?
  • 41
    1
    Браво!
    Защо постъпката да е необичайна!???! Стига насаждахте мнението, че децата са масово невъзпитани!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари