Млад мъж в кома има нужда от средства за лечение в Турция

0
33-годишният Исмаил е отписан от лекарите в Бургас, но мъжът е показал силна воля за живот
33-годишният Исмаил е отписан от лекарите в Бургас, но мъжът е показал силна воля за живот Снимка: Фейсбук

33-годишният Исмаил е отписан от лекарите в Бургас, но мъжът е показал силна воля за живот

Млад мъж от Бургас е в кома и има нужда от финансова подкрепа за своето лечение. В началото на февруари 33-годишният Исмаил губи съзнание след висока температура. По спешност е закаран в бургаска болница. Там след направен скенер на главата, лекарите откриват, че има оток на мозъка. Следват две пункции на гръбнака и ядрено магнитен резонанс. Така установяват, че има хидроцефалия.

На 14 февруари е направена операция за поставяне на клапа, след което Исмаил изпада в кома. Диагнозата е вирусен енцефалит. Следващите дни са кошмарни. Постоянни гърчове и лекарите в Бургас не дават шансове той да оцелее, споделя жената му Янка. На 6 март Исмаил започва да диша самостоятелно и показва силна воля за живот. Дните в реанимация също не са леки за него, инфекциите са ежедневие, а борбата му за живот е всяка секунда. Сега е с поставен дренаж към белите дробове, а жлъчката му е премахната. Въпреки цялото страдание, той успява да стиска с ръка и да плаче, когато чуе гласовете на любимите си хора.

В България няма надежда за него, но професори от турска болница дават надежда. Сумата, която е необходима е от близо 100 хиляди лева и е непосилна за семейството. Чрез групата Заедно за Исмаил вече са събрани 50 хиляди.

Исмаил тази сутрин е транспортиран в турската клиника.

Ако искате да помогнете:

IBAN: BG29BPBI79374028413301

Севие Исмаил Ибрям (майка)

http://revolut.me/marinaqasb

https://dmsbg.com/27500/zaedno-za-ismail/…

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-ismail

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари