Млад мъж пострада тежко след скок в импровизиран басейн

0
Млад мъж пострада тежко след скок в импровизиран басейн
20-годишен младеж от благоевградското село Покровник е с тежка контузия на шийни прешлени след скок от стена в импровизиран басейн, направен от хора от селото на река Четирка. По спешност раненото момче е транспортирано за столичния институт „Пирогов“, предава struma.com.

Нелепият инцидент станал вчера следобед. Група младежи решили да се спасят от горещините и се къпали в импровизирания басейн в местността, която е на 2-3 км над Покровник. Неочаквано при един от скоковете момчето паднало върху камък и се наранило. Незабавно е подаден сигнал на тел. 112, на място са извикани екипи на Спешен център - Благоевград и Гражданска защита.

Заради трудно достъпното място, до което се стига по черен път, операцията се забави. Заради тесния път линейката не е могла да стигне до мястото на инцидента. Наложило се спешните медици и служителите на Гражданска защита на ръце да носят носилката с раненото момче.

След направените изследвания в спешно отделение е установена фрактура на шийни прешлени, момчето е транспортирано за специализирано лечение в неврохиругия на столичния институт „Пирогов“, съобщи пиарът на МБАЛ - Благоевград Д. Петков.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари