Мистерия с мъртвия Мехмед

0
Младежът загинал от вътрешен кръвоизлив?
Младежът загинал от вътрешен кръвоизлив?

Намереният мъртъв Мехмед най-вероятно е загинал вследствие на вътрешен кръвоизлив. Истинските причини за смъртта на младежа ще станат ясни едва след като бъде извършена аутопсия в Съдебна медицина – Пазарджик.

Криминалисти от РПУ - Септември ще разследват и установяват причините за трагедията. Създадена е организация за свалянето на тялото на загиналия младеж до Пазарджик.

Тялото на 21-годишния мъж от велинградското село Света Петка бе открито преди обед в района на местността „Яденица”. Младият мъж е бил с родителите си да бере горски плодове в района на местността „Балабаница” намираща се по пътя за Белмекен.

Внезапно изчезнал и след няколко часа безуспешно търсене родителите сигнализирали на своите близки и подали сигнал на телефона за спешни повиквания-112. Още същата вечер местни жители, пожарникари и служители на полицейското управление се включили в издирването. На следващия ден към тях се присъединили спасители от Планинската спасителна служба с екипи от Боровец, Банско и Разлог, водач и следово куче  на МВР - Пазарджик, полицаи от Районно управление „Полиция”-Велинград, спасители от РД „ПБЗН” - Пазарджик, горски работници, лесничеи, ловци и местно население. Над 300-350 човека и пет кучета три дни безуспешно търсили следи от 21-годишния младеж.

Очаквайте подробности!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари