Мис Тигрова се натрови със Зайо Байо?

14
Аз съм яла снакс на 12 години
Аз съм яла снакс на 12 години

Фейсбук сензацията Мая Салмова от Кюстендил, която стана по-известна като Мис Тигрова отново е в действие.  Брюнетката се оплака в социалната мрежа, че се е натровила с храна.

Тя споделя, че е хапвала Зайо Байо, който се оказал от 2006 година. „Изроди мръсни ще ви докладвам в комисията за защита на потребителите“, заканително е написала Мис Тигрова под поредното си видео.

 „Искам това видео да достигне до възможно най-много хора. Днес се събудих сутрин, на обяд и  ми беше много лошо – все едно имах температура или ми беше паднало кръвното .След като отидох до тоалетната разбрах, че съм се натровила с храна. Коремът ме болеше страшно много, повръщаше ми се, беше ми лошо и се чудих какво съм яла, за да стане така. След като цял ден ми е лошо и все още ми е лошо и каквото хапна, не може да се задържи в стомаха ми, разбрах, че вчера ядох Зайо Байо. Този снакс ми беше любим от много години и винаги съм си го купувала от магазина в блока, но гледам му срока на годност. Пише, че е 2019 година, но вижте какво пише от задната страна от снакса – януари 2006 година. Аз съм яла снакс на 12 години. Може ли такова нещо от тази фирма? Цял ден ми е лошо! Не мога да го допусна това. Аз внимавам какво ям и какво пия – само здравословни неща консумирам. Как може да има такива фирми в България, които само гледат парите. Тази фирма трябва да бъде наказана по някакъв начин. Абсолютно сигурна съм, че е от това“, казва Мис Тигрова в клипа си.

Тя добави, че е яла само кисело мляко, но дори то е отишло в тоалетната.

Албена Вулева сподели видеото на Мая на стената си и набързо написа пиперлив коментар: „Каква житейска драма… Зайо Байо и клозети… Някои хора имат ужасно ежедневие“, подигра й се хапливата брадърка.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари