Мирослав Будинов се завръща в русенския тим

0
36-годишният нападател Мирослав Будинов се завръща в Дунав - Русе
36-годишният нападател Мирослав Будинов се завръща в Дунав - Русе

Новакът във Втора лига Дунав (Русе) се подсили с познато лице за атаката

Това е 36-годишният нападател Мирослав Будинов, на когото обстановката в Русе не е непозната. За последно той е играл за отбора на Левски (Крумовград) и помогна на този отбор да спечели историческа първа промоция в професионалния футбол. Сега във Втора лига снажният таран ще има предизвикателство да помогне на русенци да се утвърдят бързо в групата, пише БТА.

"Добре дошъл Миро! Почти 5 години по-късно и в годишнината от мачовете с Иртиш, Мирослав Будинов се завръща в отбора на своето сърце и където прекара най-хубавите си години от своята футболна кариера, подписвайки едногодишен договор", пишат на страницата на Дунав.

Будинов е роден в София, юноша на Славия и кариерата му продължава вече 16 години. За Дунав преди фалита на клуба и рестартирането, играе в периода 2014-2017, записвайки 109 мача и 44 гола. След това е играл за Септември (София), Ботев (Враца), Миньор (Перник), а има периоди и в гръцки отбори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    ?!?
    Дърт е вече; нали залагахте на младоци бе, хамсалаци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари